Bevik Kémény

Kémények építését 1987-ben kezdtük családi vállalkozásban ÉPSZOLG GMK néven.
Munkáink során mindig arra törekszünk, hogy a biztonság, megbízhatóság, precizitás kerüljön előtérbe. A BEVIK évek óta egyet jelent a hozzáértéssel, legyen szó bármilyen tüzelőberendezés füstelvezetéséről.
A BEVIK kéményrendszereket nem csak új épületekhez ajánljuk, hanem meglévő rendszerek felújításakor is. Kizárólag I. osztályú minősített anyagokkal dolgozunk, amelyek megfelelnek a legnagyobb szakmai, esztétikai elvárásoknak, illetve a hatályos kémény kivitelezési szabályoknak is.

Untitled-520 év tapasztalat

Kémény építés esetén nagyon fontos, hogy szakember végezze el a munkát, hiszen egy rosszul kivitelezett kémény életveszélyes is lehet, nem is beszélve arról, hogy a tönkrement vagy használhatatlan kémény javítása sokkal több pénzt emészt fel, mint amennyibe egy minőségi, szakszerűen kivitelezett kémény kerülne. Ha ezt figyelembe veszi, sok bajtól kíméli meg magát. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkáinkat ÉMi által minősített szakemberekkel végezzük, mert egy jól kivitelezett kémény mindig biztonságos és hosszú élettartamú.

 

dscf0303

 

Tegye próbára árainkat és kérjen ajánlatot most!